• Holbergs gate 41, 4614 Kristiansand, Norway
  • +47 95 00 95 00

Betingelser

Velkommen Solferie


Leiebetingelser 2018 - Kristiansand Sommerleiligheter AS

Disse leiebetingelsene gjelder for Kristiansand Sommerleiligheters (heretter kalt KS) formidling av feriebolig for utleier (huseier) til leietaker.

  • Kristiansand Sommerleiligheter AS er ansvarlig for alle transaksjoner på nettsiden www.solferie.no.
  • Kundedata blir ikke solgt til tredje part og blir behandlet iflg. norsk lov.
  • Aldersgrense 18 år for alle transaksjoner på nettsiden www.solferie.no.


Åpningstider:
Åpent 22. juni til 5. august.
Telefonen er betjent mellom 1000 og 2100 alle dager.


Bestilling og betaling:

Leietaker må bestille ferieboligen via vår nettside eller på e-post. Ved bestilling via vår nettside må det betales 25 % av totalbeløpet med kredittkort eller bankoverføring. Bestillingen er bindende. Restbeløpet betales ved ankomst med bankAxept-kort, vi tar (helst) ikke i mot kontanter. 1 uke før ankomst kan endringer til færre dager eller en annen feriebolig ikke skje, dette for å ivareta utleieren av ferieboligen.
Obligatorisk sluttrengjøring er det på alle ferieboligene og kommer i tillegg til utleieprisen Vi leier ikke ut til ungdomsgjenger eller festivaldeltagere på musikkfestivaler som «Palmesus». KUN bolig med id 300 leies ut under Palmesusfestivalen.

Innsjekk/ankomst:

Alle må sjekke inn på vårt kontor i Holbergs gate 41 i Kristiansand sentrum, mellom kl. 1600 og 1930, (kontoret er stengt mellom 1200 og 1600). Innsjekk mellom kl. 1930 og 2300 kan bestilles som «sen ankomst» for 250 kr. Senere innsjekk enn 2300 er ikke mulig. Eventuell klage på renhold eller mangler ved ferieboligen må skje senest kl. 2030. Vi kan da sende personell for å utbedre eventuelle mangler eller renhold. Leiebeløp refunderes ikke ved manglende renhold. Vi garanterer at boligene er i rengjort stand.

Avreise:

Selv om det er obligatorisk "sluttrengjøring" skal det ryddes ute og inne og oppvasken skal tas eller settes i oppvaskmaskinen og sette på maskinen ved avreise. Leietagere er pliktig til å sortere bosset (avfall) å legge dette i riktig bossdunk. Sett stoler/møbler og evt. senger slik som det sto ved ankomst. Ferieboligen må forlates før kl. 1100 og nøkkel må leveres på vårt kontor i Holbergs gate 41, er avreise før kontoret er åpent kl. 1000 er det bare å legge nøkkel i vår hvite postkasse ved ytterdøren og hvis det skal leveres sengetøy/barneseng/stol så kan dette settes utenfor døren.

Ansvar under oppholdet:

Ved ankomst (og ved bestilling) må det oppgis antall personer i ferieboligen (dette for sikkerheten). Det er ikke tillatt med flere overnattingsgjester enn det ferieboligen er beregnet for (unntatt barn under 5 år). Leietaker skal følge de retningslinjer som utleier av ferieboligen har fastsatt. Det må tas hensyn til naboer og eventuelle andre beboere. Leietaker er ansvarlig for at utstyr, inventar og løsøre ikke bortkommer eller blir skadet. I så tilfelle plikter leietager å melde snarest mulig fra til KS og erstatte dette eller betale eventuelle forsikringers egenandel. Noen ferieboliger har trampoline, all bruk skjer på eget svar. Leie av båt må egen kontrakt underskrives, og all bruk skjer på eget ansvar!

Avbestilling:

Avbestillinger må skje skriftlig. Ved alle avbestillinger må det betales et administrasjonsgebyr på 500 kr. Avbestilling som skjer mellom 5 og 8 uker før ankomstdag, koster 25% av leiebeløpet og administrasjonsgebyr. Avbestilling som skjer mellom 3 og 5 uker før ankomstdag, koster 50% av leiebeløpet og administrasjonsgebyr. Ved avbestilling inntil 3 uker før ankomstdag forfaller hele leiebeløpet. Tilbakebetaling av innbetalt beløp, fratrukket administrasjonsgebyr, skjer innen 2 uker etter avbestilling. Eventuelt skyldig beløp må innbetales innen 2 uker etter avbestilling. Ved sykdom eller skade må dette dekkes av reiseforsikring.

Nødvendig utstyr:

Ferieboligen inneholder tilstrekkelig utstyr for rengjøring under oppholdet. Kjøkkenet skal inneholde nødvendig utstyr for matlaging. I ferieboligen ved ankomst så er det på kjøkkenet ett oppvaskhåndkle og en klut. Toalettpapir må leietager holde selv, husk og ta dette med. I ferieboligen er der dyner/puter for antall sengeplasser. Leietaker er ansvarlig for å bringe med seg sengetøy og håndklær. Dette kan leies av KS. Dette må hentes på vårt kontor og bringes tilbake til kontoret avreisedagen.

Diverse:

Opplysninger om ferieboligene som ligger på internett, er oppgitt av utleier. KS kan som formidler kan ikke garantere at alle disse er korrekte. Er det mangler eller oppstår det skader som KS ikke har ansvar for, for eksempel skader på tekniske apparater, strømbrudd, innbrudd, vannlekkasjer, "force majeure" eller annet, vil KS forsøke å rette dette innen "rimelig tid". Selv om slike skader forringer boligen vil det ikke bli reduksjon i leiebeløpet. KS vil dog være behjelpelig med å skaffe ny feriebolig hvis dette er mulig.

Tvist:

For formidling gjelder norsk lovgivning. Ved eventuelle tvister vil ikke KS som formidler være part. Tvistesak må føres mellom utleier og leietaker. Tvistesaker skal føres i Kristiansand.

about-img