Solferie

Tjen penger i sommer
Vår pakke sørger for fornøyde gjester, riktig pris og bekymringsløs sommerutleie!
Flest kanaler
Din eiendom blir distribuert hos alle de store kanalene som Booking.com, AirBnB, HomeAway, HRS, Agoda, Expedia og Hotels.com.
Riktig pris
Vårt system setter en dynamisk pris basert på kriterier som etterspørsel, lokasjon, tilbakemelding fra kunder og tid på dagen. Vi sikrer at du får flest mulig dager solgt til riktig pris.
Nyvasket hus når du kommer hjem
Våre profesejonelle renholdere vasker mellom hver gjest. Etter siste gjest tar vi en skikkelig utvask som sørger for at du kommer hjem til nyvasket hus.
Sengetøy, håndklær og andre bekvemmeligheter
Solferie sørger for at sommergjestene har det det de trenger av sengetøy, håndklær såpe og lignende. Utleier er kun ansvarlig for dyner og puter.
Nøkkelhåndtering
Solferie sørger for at gjesten får nøkkel til avtalt tid. Vi har et spennende samarbeid med Sharebox som gjør dette lettvint og sikkerhet.
Bilder av boligen
Vi tar profesjonelle bilder sim gjør at din eiendom tiltrekker seg gode gjester. Vi kan også sende deg informasjon om hva slags bilder vi trenger om du ønsker å gjøre dette selv.
Kommunikasjon med gjestene
Vi har 24 timer kundeservice og står for all kommunikasjon med gjestene. Vårt mål er at både utleier og gjest blir fornnøyd og vi måler dette gjennom tilbakemeldinger.
Trygg utleie siden 1998
Solferie har leid ut boliger siden 1998. Vi sørger for at du trygt kan tjene penger på din bolig mens du er på ferie.